Quin diputat ha demanat aturar el ple de la Joventut per anar al lavabo?

Una imatge de l'hemicicle buit del Parlament de Catalunya
Una imatge de l'hemicicle buit del Parlament de Catalunya

El diputat i portaveu del PSC al Parlament de Catalunya, Maurici Lucena, ha protagonitzat aquest dijous l’anècdota de la jornada en el ple de la joventut. L’anècdota ha arribat quan s’havia de fer la votació de les propostes, que ha començat una hora més tard del previst, i Lucena ha demanat la paraula per demanar un recés per “raons fisiològiques”, vaja, per anar a fer ‘pipi’ al lavabo. Una petició que la presidenta del Parlament, Núria De Gispert, ha acceptat mentre somreia.

 

Els periodistes parlamentaris han començat a fer conyes a través de Twitter. Immediatament han creat etiquetes com #MomentPipi#sondaPerTots. Quan el portaveu del PSC ha vist les piulades que feien referència a la seva demanda fisiològica ha trucat a alguns periodistes per aclarir que ho havia fet per altres diputats del PSC i Esquerra que tenien ganes de visitar el lavabo. 

Share on facebook
Facebook
Share on twitter
Twitter
Share on whatsapp
WhatsApp

NOTÍCIES RELACIONADES

avui destaquem

Deixa un comentari

Notícies més llegides