Quin periodista d’Intereconomia TV ha fitxat per La Sexta?

Intereconomia
Intereconomia

El periodista d’Intereconomia TV, Josep Pedrerol, ha fitxat per La Sexta. Pedrerol presentarà a partir de la pròxima tardor l’espai informatiu ‘Jugones’ per oferir la seva visió personal i la seva particular forma de veure l’actualitat esportiva. Una feina que compaginarà amb la presentació del programa ‘Punto Pelota’.

 

Després de diversos rumors sobre el final del conegut programa esportiu, el periodista català va anunciar fa dues setmanes que ‘Punto Pelota’ seguirà en marxa a la cadena fundada per l’exdiputat del PP, Julio Ariza, que es troba en una greu situació econòmica.

Share on facebook
Facebook
Share on twitter
Twitter
Share on whatsapp
WhatsApp

NOTÍCIES RELACIONADES

avui destaquem

Deixa un comentari

Notícies més llegides