Rajoy va tard

El president del Govern espanyol s'explicarà sobre el cas Bárcenas l'1 d'agost al Senat amb temps il·limitat, dos torns per l'oposició i un debat sense votacions ni propostes de resolució
Mariano Rajoy
Mariano Rajoy

El primer dia del mes d’agost. L’1 d’agost és el dia fixat per la compareixença del president del Govern espanyol, Mariano Rajoy, per donar les esperades explicacions sobre el cas Bárcenas. Ha estat el president del Congrés dels Diputats, Jesús Posada, qui ho ha anunciat en declaracions a la premsa aquest dimarts.

 

Una compareixença que arriba després de nombroses peticions per part dels partits de l’oposició i d’una amenaça de moció de censura per part del PSOE. Segons consta a l’escrit registrat pel secretari d’Estat de relacions amb les Corts, José Luis Ayllón, Rajoy compareixerà per “informar sobre la situació econòmica i política a Espanya”. Un cop més s’evita recordar el nom de Luis Bárcenas, un cas que està provocant molts maldecaps al Govern del PP.

 

El debat de l’1 d’agost començarà a les 9 del matí i no hi haurà votacions ni propostes de resolució. El president de l’executiu central disposarà de temps il·limitat i l’oposició tindrà dos torns de rèplica. Aquesta compareixença de Rajoy es celebrarà al Senat perquè estan fent obres a l’hemicicle del Congrés dels Diputats.

(Visited 15 times, 1 visits today)

avui destaquem

Feu un comentari