Rajoy cedeix i donarà la cara

El president del Govern espanyol anuncia que compareixerà al Congrés dels diputats
Mariano Rajoy
Mariano Rajoy

El president del Govern, Mariano Rajoy, ha cedit finalment a les pressions per comparèixer davant el Congrés dels Diputats i ha anunciat que ho farà abans de les vacances, a finals de juliol o principis d’agost. Així ho ha assenyalat en la roda de premsa conjunta que ha donat amb el president romanès, Victor-Viorel Ponta.

 

Rajoy s’ha mostrat disposat a dissipar els “dubtes” que han sorgit entorn del cas Bárcenas, que ha reconegut que han pogut afectar la confiança de “molts” ciutadans. D’aquesta manera, s’ha pronunciat disposat a donar explicacions. “Considero que és el moment oportú i adequat per plantejar el futur de les coses i el que farà el Govern”, ha assenyalat.

 

El president ha volgut desmarcar-se de les pressions del PSOE perquè comparegués i que ho farà per aclarir els dubtes que hagin pogut sorgir en els ciutadans, als quals oferirà la seva “versió” dels fets dels últims mesos, com la filtració de les seves converses amb Luis Bárcenas. 

Share on facebook
Facebook
Share on twitter
Twitter
Share on whatsapp
WhatsApp

NOTÍCIES RELACIONADES

avui destaquem

Deixa un comentari

Notícies més llegides

 

Desactiva tu adbloker en nuestra web para disfrutar el contenido

  1. Pulsa el icono del adblocker
  2. Selecciona “No actuar en páginas de este sitio web” (o similar). También puedes pulsar el botón “Activado para este sitio” o “Pausar adblocker”.
  3. Pulsa el botón refrescar de tu navegador para ver el contenido completo.