Gallardón torna a anunciar que deixa la política

El Ministre de Justícia uneix el seu futur polític al de Mariano Rajoy
Sense títol
Sense títol

Mentre el futur de Mariano Rajoy és una incògnita i des de sectors de la premsa ja han començat les travesses per endevinar qui serà el seu substitut, un dels principals candidats per substituir l’actual president del Govern, Alberto Ruiz Gallardón, s’ha descartat per al càrrec i ha anunciat que deixarà la política una vegada cessi del seu actual càrrec de Ministre de Justícia.

Segons ha declarat Gallardón als periodistes en la inauguració que ha presidit del curs d’estiu ‘Justícia i Societat’, l’ex alcalde de Madrid ja tenia presa la decisió quan va acceptar formar part del govern de Mariano Rajoy, a qui ha volgut agrair la confiança. “Tenia clar que aquesta seria l’última responsabilitat política que ocuparia en la meva vida”, ha declarat el ministre.

Encara que Gallardón s’ha mostrat ferm en el seu anunci, aquesta no és la primera vegada que amenaça amb abandonar la política. Ja ho va fer en 2008, quan enfadat pel boicot d’Esperanza Aguirre al fet que participés en les llistes al Congrés es va filtrar que deixaria el càrrec d’alcalde de Madrid al maig d’aquell any en mans d’Ana Botella.

L’anunci d’ara es produeix dies després que es filtrés una possible oferta del Partit Popular al seu extresorer, Luis Bárcenas, al que haurien promès immunitat a canvi del seu silenci. A conseqüència d’aquest pacte fallit, Gallardón hagués dimitit al setembre, sacrificant-se pel bé del seu partit.

(Visited 23 times, 1 visits today)

avui destaquem

Feu un comentari