Quin ajuntament va deixar plantada Llanos de Luna?

Llanos de Luna
Llanos de Luna

El nou subdelegat del Govern a Girona, Juan Manuel Sánchez-Bustamante, ha pres possessió del seu càrrec aquest divendres en presència de la seva superior, la polèmica María de los Llanos de Luna, a qui l’ajuntament de Girona va declarar persona non grata el passat mes de març. Encara que l’alcalde ha al·legat problemes d’agenda, la veritat és que l’acte s’ha celebrat sense la presència de cap representant del consistori i només ha acudit la portaveu del PP a la ciutat, Concepció Veray, en qualitat de diputada al Congrés.

Share on facebook
Facebook
Share on twitter
Twitter
Share on whatsapp
WhatsApp

NOTÍCIES RELACIONADES

avui destaquem

Deixa un comentari

Notícies més llegides

 

  1. Pulsa el icono del adblocker
  2. Selecciona “No actuar en páginas de este sitio web” (o similar). También puedes pulsar el botón “Activado para este sitio” o “Pausar adblocker”.
  3. Pulsa el botón refrescar de tu navegador para ver el contenido completo.