CDC contradiu el jutge del cas Palau

Convergència contradiu les conclusions del jutge del cas Palau que xifra en 5,1 milions d'euros les comissions rebudes de Ferrovial
Palau de la Música
Palau de la Música

La primera resposta oficial per part de Convergència Democràtica de Catalunya (CDC) a l’auto del jutge Josep Maria Pijuan ha arribat en forma de comunicat de premsa. En aquest text CDC critica les conclusions del jutge instructor del cas Palau, Josep Maria Pijuan, afirmant que “no tenen una base sòlida” i considera que són una reiteració de l’escrit extraprocessal fet pel fiscal.

 

Des de les files convergents asseguren que ni la Fundació CatDem, ni cap persona amb relació orgànica amb aquest partit, mai s’han lucrat ni del Palau de la Música ni de les institucions que en depenen. Unes afirmacions que contradiuen clarament amb les conclusions exposades pel jutge en la seva instrucció, en què manté com a imputats a l’extresorer de CDC, Daniel Osácar i a l’exdiputat de CiU i històric militant d’aquest partit, Jaume Camps.

 

El comunicat enviat per CDC també adjunta el document que el procurador del partit va entregar al Jutjat d’Instrucció número 30 de Barcelona en resposta a l’escrit del Ministeri Fiscal. Aquest document de defensa dels convergents critica durament els arguments del fiscal apuntant que és “pura retòrica” i qualifica d'”artificiosa” la construcció del Ministeri Fiscal.

Share on facebook
Facebook
Share on twitter
Twitter
Share on whatsapp
WhatsApp

NOTÍCIES RELACIONADES

avui destaquem

Deixa un comentari

Notícies més llegides