El Triangle fa història

La reproducció del dinar de la Camarga eleva a 81.000 els usuaris que han visitat el diari
Retall de la portada de El Triangle de dimecres
Retall de la portada de El Triangle de dimecres

La reproducció, dimarts, de l’àudio de la gravació del dinar que la presidenta del PP, Alicia Sánchez-Camacho, va tenir amb l’examant de Jordi Pujol Ferrusola, Victoria Álvarez, al restaurant la Camarga de Barcelona ha proporcionat al diari digital El Triangle un rècord de visites i d’usuaris, 81.000 aquesta setmana.

Des que el diari digital va estrenar disseny i redacció, fa un parell de setmanes, hi ha hagut una tendència a l’alça en el nombre de visites, d’entre 15 i 20.000 usuaris únics setmanals.

Aquestes xifres es van disparar dimarts al vespre, quan a les 21h, el diari va obrir amb la primícia de la gravació. Les xarxes socials, 754 retwitts directes de l’article i 5.200 ‘m’agrada’, van fer la difusió que no van fer la resta de mitjans i, en poques hores, es registrava un increment d’usuaris que entraven. De les 2.600 visites de dilluns a més del triple, 8.500, de dimarts 9 de juliol.

Dimecres, des de les 8h es van anar donant pics de visites d’uns 2.500 usuaris per hora, de la mateixa manera com s’havia donat la nit abans, fins a mitja nit aproximadament. Durant tot els dia, gràcies a Facebook i Twitter, es va mantenir en nombre d’usuaris. Es va fer sostre a les 21h, amb gairebé de 3.500 visites. Total al cap del dia: 41.695.

Dijous la reproducció ha seguit circulant a les xarxes socials i el diari ha continuat rebent usuaris. L’11 de juliol, amb la publicació de les reaccions i la notificació dels jutjats, es va tancar amb gairebé 27.000 visites.

A manca dels registres que es puguin donar aquest divendres, aquesta segona de juliol, en ple període estival, ja ha estat una setmana històrica per al portal digital.

(Visited 66 times, 1 visits today)

avui destaquem

Feu un comentari