Alicia Sánchez Camacho denuncia EL TRIANGLE

La líder del PP català intenta evitar la difusió de la gravació de la Camarga
Alicia Sánchez-Camacho
Alicia Sánchez-Camacho

Els advocats d’Alicia Sánchez Camacho, líder del Partit Popular a Catalunya, han presentat aquest dimecres un recurs de reforma de la denúncia pel cas de l’enregistrament de la conversa que va mantenir amb l’ex amant de Jordi Pujol Ferrusola, Maria Victòria Álvarez, per tornar a formar part de l’acusació i ampliar la demanda a l’edició digital d’EL TRIANGLE, segons informen diversos mitjans catalans.

La demanda civil presentada per la líder del PPC pretén impedir la difusió d’aquesta gravació que es va produir el 7 de juliol de 2010 al restaurant La Camarga. A l’enregistrament s’hi pot escoltar a Alicia Sánchez Camacho i María Victoria Álvarez parlant de la família Pujol, de fiscals “de confiança”, cas Pretòria, Montserrat Nebrera, Josep Piqué o els germans Fernández-Díaz, entre d’altres temes.

Sánchez Camacho vol tornar a la causa
Amb l’escrit presentat pels advocats de la líder del PP català al jutjat, també pretenen recuperar la seva posició d’acusació dins del judici, tot i que Sánchez Camacho va signar un acord amb l’empresa d’espionatge Método 3, responsable de la gravació, per rebre 80.000 euros i renunciar a exigir responsabilitats penals.

La jutge que instrueix el cas, Elisabet Castelló, va decretar aquest dimarts prosseguir amb el cas després de la sol·licitud dels fiscals anticorrupció de Barcelona, autoritzats pel fiscal general de l’Estat, Eduardo Torres Dulce.

Share on facebook
Facebook
Share on twitter
Twitter
Share on whatsapp
WhatsApp

NOTÍCIES RELACIONADES

avui destaquem

Deixa un comentari

Notícies més llegides