Aguirre olora la sang

L'expresidenta madrilenya aprofita les contradiccions i l'opacitat de Gènova amb el cas Bárcenas i exigeix a Rajoy que doni la cara

Sense títol
Sense títol

Deixar la primera fila política no comporta deixar passar l’oportunitat per treure pit, repescar una mica de popularitat i, en la mateixa jugada, afeblir l’oponent exigint-li, en un moment de feblesa, que doni la cara i reconegui que s’ha equivocat. Fins i tot sense saber encara si s’ha equivocat. Això és el que ha fet l’expresidenta madrilenya, Esperanza Aguirre, quan ha vist que el cas Bárcenas se li esmuny de les mans al cap de files del PP, Mariano Rajoy.

Aprofitant un discurs de la Junta Directiva del PP de Madrid, l’expresidenta ha assegurat que si hi ha hagut “irregularitats” en el finançament dels populars, el partit les haurà de “reconèixer” i explicar-les, i no “mirar cap un altre costat”.

Aguirre ha convidat l’actual cúpula popular a no esperar que la Justícia actuï perquè, segons ha dit, la ciutadania “està ficant al mateix sac” al PP, “als socialistes i als comunistes dels ERE i als de Convergència i Unió”.

L’exdirigent gairebé ha empès Gènova a reconèixer irregularitats en el finançament. Ser els primers en explicar-les, ha augurat, els donarà “un avantatge moral i polític sobre la resta”.

Malgrat reconèixer que no és una fidel seguidora de les enquestes, Aguirre s’ha mostrat “preocupada” per la davallada de vots populars que vaticinen els sondejos que publiquen alguns mitjans. I ha deixat caure que una coalició entre PSOE i IU per governar el país també seria “preocupant”.

(Visited 28 times, 1 visits today)

avui destaquem

Feu un comentari