El Ministeri d’Interior desinverteix en presons

El Ministeri de l'Interior retallarà el pressupost penitenciari i prioritzarà les inversions en seguretat
Sense títol
Sense títol

El Consell de Ministres d’aquest divendres ha aprovat reduir el pressupost penitenciari, mitjançant la cancel·lació de projectes de nous centres, concretament de 10 destinats a la inserció de reclusos i d’una unitat de mares, i l’execució d’obres per reduir els elements que considera que no són “necessaris” en aquests moments, com poden ser les piscines.

 

L’executiu considera que els 11 projectes de centres cancel·lats ja no són necessaris i en el seu lloc ha anunciat que farà alguna millora en altres presons, encara que prioritzant la seguretat. 

L’objectiu del Govern és “eliminar elements sumptuaris com les piscines i uns altres que incrementen el cost d’edificació i manteniment i no redunden ni en la millora de seguretat del centre ni a incrementar la seva capacitat de rehabilitació dels interns”.

Interior assegura que amb aquestes mesures aconseguirà estalviar 96 milions d’euros i que ara escometrà obres en 39 presons per eliminar els elements que no redundin en la seguretat dels projectes de nous centres que no s’han iniciat encara.

Share on facebook
Facebook
Share on twitter
Twitter
Share on whatsapp
WhatsApp

NOTÍCIES RELACIONADES

avui destaquem

Deixa un comentari

Notícies més llegides