La guerra del futbol amenaça la Lliga

Els últims estius, el món del futbol viu amb tanta o més expectació que el mercat de fitxatges el conflicte entre els dos operadors televisius que comparteixen els drets d'explotació de la Lliga. La disputa d'aquest any amenaça de paralitzar la competició
Futbol
Futbol

L’últim episodi de la guerra del futbol posa en perill l’inici de la lliga per la data prevista, el 17 d’agost. Després d’arribar a un acord l’estiu passat per a l’explotació conjunta dels drets televisius fins al 2015, Prisa i Mediapro han tornat a protagonitzar un enfrontament que pot provocar la ruptura d’aquest contracte. Aquesta polèmica, quan falta un mes i mig perquè la pilota torni a rodar als camps espanyols, manté en tensió els directius dels equips i de la Lliga de Futbol Professional (LFP).

Més informació a l’edició en paper d’EL TRIANGLE d’aquesta setmana.

Facebook
Twitter
WhatsApp

NOTÍCIES RELACIONADES

avui destaquem

Deixa un comentari

Notícies més llegides