Sanció pel cas de la UDEF

El ministeri de l'Interior suspèn 45 dies de sou i feina l'exsecretari general del SUP per difondre l'esborrany de la UDEF sobre Pujol i Mas
José Manuel Sánchez-Fornet, SUP
José Manuel Sánchez-Fornet, SUP

Vuit mesos després que el diari El Mundo publiqués el polèmic esborrany atribuït a la Unitat de Delinqüència Econòmica i Fiscal (UDEF) sobre els suposats comptes bancaris d’Artur Mas i de la família de Jordi Pujol en paradisos fiscals, el ministre de l’Interior, Jorge Fernández Díaz, ha estat incapaç de trobar els autors de l’informe, però acaba de sancionar un policia, José Manuel Sánchez-Fornet, fins fa poc secretari general del Sindicat Unificat de Policia (SUP), per difondre aquests documents en una roda de premsa.

 

Més informació a l’edició en paper d’EL TRIANGLE d’aquesta setmana

Share on facebook
Facebook
Share on twitter
Twitter
Share on whatsapp
WhatsApp

NOTÍCIES RELACIONADES

avui destaquem

Deixa un comentari

Notícies més llegides