Operació anunciada contra Petromiralles

L'últim any s'han fet diverses operacions policials contra el frau de l'IVA a gran escala en la venda de carburants. En l'última, s'ha descobert una trama, vinculada a Petromiralles, que suposadament ha defraudat 100 milions
Benzinera de Petromiralles
Benzinera de Petromiralles

Era un secret de domini públic que, d’un moment a l’altre, es produiria una gran operació policial en el sector de les benzineres a Catalunya pel frau de l’IVA en la compravenda de carburants. En declaracions a aquest setmanari, un empresari del ram assenyala que tots coneixen les martingales per defraudar amb els impostos dels combustibles, que és una pràctica més estesa del que pot semblar i que hi havia «sospites» sobre Petromiralles, la vuitena companyia distribuïdora d’Espanya, sobretot des que el diari La Vanguardia va avançar l’octubre passat la detenció del seu director general, Josep Maria Torrens, tot i que es tractava d’una informació errònia perquè, realment, la detenció no es va produir fins fa pocs dies. Sorprenentment, el diari va avançar, citant fonts del Ministeri de l’Interior, uns fets que no han passat fins nou mesos després.

 

Més informació en l’edició en paper d’EL TRIANGLE d’aquesta setmana

Share on facebook
Facebook
Share on twitter
Twitter
Share on whatsapp
WhatsApp

NOTÍCIES RELACIONADES

avui destaquem

Deixa un comentari

Notícies més llegides

 

  1. Pulsa el icono del adblocker
  2. Selecciona “No actuar en páginas de este sitio web” (o similar). También puedes pulsar el botón “Activado para este sitio” o “Pausar adblocker”.
  3. Pulsa el botón refrescar de tu navegador para ver el contenido completo.