La Generalitat valenciana amenaça amb tancar Canal9

El Govern valencià estudia el tancament de la ràdio i televisió pública de la comunitat si la justícia deroga l'ERO que va afectar a 1.100 treballadors
Sense títol
Sense títol

El portaveu i Vicepresident de la Generalitat valenciana, José Císcar, ha advertit aquest divendres que el Govern valencià estudiarà totes les opcions possibles si la justícia deroga l’ERO aplicat a la Ràdio i Televisió Valenciana (RTVV), per la denúncia presentada pels sindicats.

El Govern valencià ja ha amenaçat anteriorment amb “mesures dràstiques”, però no havia esmentat el tancament fins a aquest divendres. El nou contracte programa de l’ens contempla l’opció que la Generalitat es replantegi la continuïtat si es deroga l’Expedient de Regulació d’Ocupació, que va afectar 1.100 treballadors.

En els últims anys han crescut les veus dins del Partit Popular partidàries de privatitzar o tancar les televisions públiques per considerar-les despeses supèrflues.

Facebook
Twitter
WhatsApp

NOTÍCIES RELACIONADES

avui destaquem

Deixa un comentari

Notícies més llegides

 

Desactiva tu adbloker en nuestra web para disfrutar el contenido

  1. Pulsa el icono del adblocker
  2. Selecciona “No actuar en páginas de este sitio web” (o similar). También puedes pulsar el botón “Activado para este sitio” o “Pausar adblocker”.
  3. Pulsa el botón refrescar de tu navegador para ver el contenido completo.