La Generalitat valenciana amenaça amb tancar Canal9

El Govern valencià estudia el tancament de la ràdio i televisió pública de la comunitat si la justícia deroga l'ERO que va afectar a 1.100 treballadors
Sense títol
Sense títol

El portaveu i Vicepresident de la Generalitat valenciana, José Císcar, ha advertit aquest divendres que el Govern valencià estudiarà totes les opcions possibles si la justícia deroga l’ERO aplicat a la Ràdio i Televisió Valenciana (RTVV), per la denúncia presentada pels sindicats.

El Govern valencià ja ha amenaçat anteriorment amb “mesures dràstiques”, però no havia esmentat el tancament fins a aquest divendres. El nou contracte programa de l’ens contempla l’opció que la Generalitat es replantegi la continuïtat si es deroga l’Expedient de Regulació d’Ocupació, que va afectar 1.100 treballadors.

En els últims anys han crescut les veus dins del Partit Popular partidàries de privatitzar o tancar les televisions públiques per considerar-les despeses supèrflues.

(Visited 28 times, 1 visits today)

avui destaquem

Feu un comentari