Els barcelonins, els més generosos a Madrid

Un estudi sobre les dinàmiques de consum situa als habitants de Barcelona com els quals més diners gasten a la capital espanyola
Consum
Consum

Els habitants de la província de Barcelona són els que més diners gasten a Madrid, segons l’estudi Dinàmiques del Turisme a la Ciutat de Madrid, presentat pel BBVA i l’Oficina de Turisme Madrid Visitors & Convention Bureau.

Segons aquest estudi, el consum dels barcelonins a Madrid suposa el 9% del total de compres d’habitants d’Espanya -en aquesta llista no es té en compte el consum dels propis madrilenys-, un percentatge que gairebé doblega al de la segona província en la classificació, Biscaia, que no arriba al 5%.

Malgrat que la ciutat comtal disposa d’un important sector comercial, segons es desprèn de les dades de l’estudi, els habitants de la província de Barcelona aprofiten les seves visites a Madrid per comprar.

L’estudi s’ha realitzat estudiant les big dates -grans volums de dades generades electrònicament- de vuit barris madrilenys. Set d’aquests barris tenen a províncies catalanes com les d’origen dels compradors que més han gastat. Així, els habitants de Girona, Tarragona i Lleida es deixen entre 60 i 90 euros de mitjana per persona cada vegada que visiten Madrid.

(Visited 29 times, 1 visits today)

avui destaquem

Feu un comentari