Els barcelonins, els més generosos a Madrid

Un estudi sobre les dinàmiques de consum situa als habitants de Barcelona com els quals més diners gasten a la capital espanyola
Consum
Consum

Els habitants de la província de Barcelona són els que més diners gasten a Madrid, segons l’estudi Dinàmiques del Turisme a la Ciutat de Madrid, presentat pel BBVA i l’Oficina de Turisme Madrid Visitors & Convention Bureau.

Segons aquest estudi, el consum dels barcelonins a Madrid suposa el 9% del total de compres d’habitants d’Espanya -en aquesta llista no es té en compte el consum dels propis madrilenys-, un percentatge que gairebé doblega al de la segona província en la classificació, Biscaia, que no arriba al 5%.

Malgrat que la ciutat comtal disposa d’un important sector comercial, segons es desprèn de les dades de l’estudi, els habitants de la província de Barcelona aprofiten les seves visites a Madrid per comprar.

L’estudi s’ha realitzat estudiant les big dates -grans volums de dades generades electrònicament- de vuit barris madrilenys. Set d’aquests barris tenen a províncies catalanes com les d’origen dels compradors que més han gastat. Així, els habitants de Girona, Tarragona i Lleida es deixen entre 60 i 90 euros de mitjana per persona cada vegada que visiten Madrid.

Facebook
Twitter
WhatsApp

NOTÍCIES RELACIONADES

avui destaquem

Deixa un comentari

Notícies més llegides

 

Desactiva tu adbloker en nuestra web para disfrutar el contenido

  1. Pulsa el icono del adblocker
  2. Selecciona “No actuar en páginas de este sitio web” (o similar). También puedes pulsar el botón “Activado para este sitio” o “Pausar adblocker”.
  3. Pulsa el botón refrescar de tu navegador para ver el contenido completo.