La fiscal demana la compareixença del conseller Gordó

El nom del titular de Justícia apareix en les converses gravades per la policia
El conseller de Justícia, Germà Gordó
El conseller de Justícia, Germà Gordó

La fiscal del cas ITV ha sol·licitat aquest dimarts que el conseller de Justícia, Germà Gordó, declari com a testimoni pel presumpte tripijoc en la trama de concessions en la qual està imputat per tràfic de influències el diputat de CiU Oriol Pujol. El nom Gordó apareix en les converses dels implicats en la trama gravades per la policia en un moment en què era secretari de Presidència de la Generalitat.

 

La defensa d’Oriol Pujol ha acceptat la compareixença de Gordó i ha demanat també la de l’exconseller d’Empresa i Ocupació, Francesc Xavier Mena, així com la de l’exdiputat Eudald Casadesús (CiU), que va participar en la tramitació de la llei de seguretat de les ITV.

 

A més de Gordó i dos càrrecs més d’Empresa i Indústria, la fiscalia ha demanat el testimoni dels responsables de dues empreses que es dediquen a fer proves d’ITV a Catalunya: Josep Maria Arnau (ITV Atisae) i Joaquim Coello, (Applus).

 

Les compareixences han estat reclamades a la vista celebrada aquest dimarts per concretar les diligències necessàries per seguir endavant amb un procés que serà jutjat per un jurat popular. Ara correspon al jutge dictaminar si cita a declarar els testimonis reclamats tant per la fiscalia com per la defensa.

Facebook
Twitter
WhatsApp

NOTÍCIES RELACIONADES

avui destaquem

Deixa un comentari

Notícies més llegides

 

Desactiva tu adbloker en nuestra web para disfrutar el contenido

  1. Pulsa el icono del adblocker
  2. Selecciona “No actuar en páginas de este sitio web” (o similar). También puedes pulsar el botón “Activado para este sitio” o “Pausar adblocker”.
  3. Pulsa el botón refrescar de tu navegador para ver el contenido completo.