La fiscalia investigarà l’espionatge de la Camarga

El fiscal General de l'Estat, Eduardo Torres-Dulce, ha autoritzat als fiscals anticorrupció de Barcelona a prosseguir amb la investigació sobre l'enregistrament d'una conversa privada entre Alicia Sánchez Camacho i l'ex parella de Jordi Pujol fill, en el restaurant La Camarga de Barcelona
Sense títol
Sense títol

Malgrat que la líder del Partit Popular ha arribat a un acord amb l’empresa d’espionatge Método 3 per resoldre l’assumpte per la via civil, a canvi de 80.000 euros, després del qual va demanar el tancament de la causa, el fiscal ha donat el vist-i-plau perquè es continuï amb la investigació per la via penal.

 

Segons la fiscalia de Barcelona, Torres-Dulce ha remès un escrit en el qual considera ajustat a dret l’informe redactat pels fiscals Emilio Sánchez Ulled i Fernando Bermejo, que serà presentat aquest mateix dimarts davant el jutge i en el qual tenen en compte que es va enregistrar il·legalment a una aforada. Ara serà el magistrat qui decidiexi si segueix amb la instrucció del cas.

 

L’informe pretén continuar amb la investigació per conèixer quins són els responsables de l’enregistrament, del qual la setmana passada es van filtrar talls a Internet i en el qual s’escolta parlant a Sánchez Camacho i Victoria Álvarez, exparella de Jordi Pujol Ferrusola, en aquest restaurant. La conversa es va realitzar en 2010.

Facebook
Twitter
WhatsApp

avui destaquem

Deixa un comentari

NOTES ESPECIALS

Notícies més llegides