La reconquesta de Florida

Cinc segles després que Ponce de León arribés a Florida, una munió de banquers i de grans empresaris espanyols l'han redescobert, però no a tothom li ha sortit bé l'aventura
Miguel Blesa
Miguel Blesa

Malgrat que l’Audiència Provincial de Madrid ha anul·lat la instrucció que ha fet el jutge Elpidio José Silva del cas de Miguel Blesa, de manera que rebutja la decisió d’enviar-lo a la presó i ordena que se li retorni la fiança de 2,5 milions d’euros, aquest òrgan judicial considera que encara hi ha raons per investigar l’expresident de Caja Madrid per la compra, fa cinc anys, del City National Bank (CNB) de Florida.

 

Després de la desautorització del jutge Silva, l’Audiència madrilenya haurà de decidir si tanca definitivament el cas o, el més probable, si un altre magistrat inicia de bell nou la instrucció. Miguel Blesa està en llibertat i s’ha desempallegat del jutge Silva, però encara el persegueix l’operació del banc de Florida.

 

Mes informació a l’edició en paper d’EL TRIANGLE d’aquesta setmana.

Share on facebook
Facebook
Share on twitter
Twitter
Share on whatsapp
WhatsApp

NOTÍCIES RELACIONADES

avui destaquem

Deixa un comentari

Notícies més llegides