El PP, contra el ‘Singulars’

Demanen al director de TV3 que el programa de Barberà respecti la "neutralitat"
jaume barbera
jaume barbera

Al Partit Popular no li agrada el programa de TVC conduit per Jaume Barberà, ‘Singulars’, perquè considera que no respecta la “neutralitat” política que haurien de tenir les emissions de l’ens públic.

El diputat del PP, Pere Calbó, ha demanat al president de Televisió de Catalunya, Eugeni Sallent, que reconsideri la línia editorial de l’espai perquè, segons el parlamentari, “en els darrers programes “hi ha hagut un cert esbiaix que difícilment es pot dir que respecten la neutralitat”.

Sallent, que aquest divendres ha comparegut en la comissió de control de la corporació catalana de mitjans audiovisuals, ha defensat el model de “pluralitat i neutralitat” de programa i “de tot l’ens”.

“Des del 2009, hem fet 160 programes en què han vingut advocats, professors, metges, psicòlegs. L’objectiu és el de dur convidats singulars que no cal que siguin coneguts sinó que aportin element per a la reflexió”, ha dit Sallent. Per il·lustrar la pluralitat del ‘Singulars’, ha esmentat Santiago Niño Becerra, José María Gay de Liébana i Arcadi Oliveres, com a exemple de tres perfils d’economistes que han assistit darrerament com a convidats al programa.

(Visited 46 times, 1 visits today)

avui destaquem

Feu un comentari