Cau un narco per maltractament domèstic

Una veïna el va denunciar a la Guàrdia Civil cansada d'escoltar el que ella considerava violència domèstica. Quan els agents van arribar al domicili i el van identificar, es van trobar que estava en crida i cerca des de feia cinc anys, quan es va desenvolupar l''operació Cabana Sordo'
Sense títol
Sense títol

Paco o Xordo, narco gallec, va poder escapar llavors, direcció a Argentina, d’on va tornar fa dos anys. Des d’aleshores s’amagava en un pis de Vilanova d’Arousa amb una dona, la presumpta víctima de la violència domèstica.

 

L’Audiència Nacional va sentenciar en 2012 a 32 anys de presó a la resta d’implicats en una partida de 600 quilograms de cocaïna que van ser intervinguts en una operació conjunta de les policies espanyola i portuguesa. La droga, amagada entre palés d’alls, dins d’un contenidor, procedia d’Argentina i estava valorada en 18 milions d’euros.

 

També se’l relaciona amb una altra confiscació, aquest mateix mes, en el port de Marín. Llavors, els agents van trobar 120 quilograms de cocaïna amagats entre caixes de plàtans.

Facebook
Twitter
WhatsApp

avui destaquem

Deixa un comentari

NOTES ESPECIALS

Notícies més llegides