El ANC presenta una Diada hostil a los partidos

La presidenta de la entidad presenta la nueva camiseta afirmando que "no nos fiamos de nadie"

La ANC, enseñando la camiseta de la Diada 2022
La ANC, enseñando la camiseta de la Diada 2022

L’Assemblea Nacional Catalana (ANC) ha presentat la mobilització que prepara per a la Diada d’enguany, caracteritzada pel color negre de les noves samarretes i la desconfiança evers els partits.

La presidenta de l’ANC, Dolors Feliu, ha dit que «no ens refiem de ningú» i que «ho farem la gent per la gent», un missatge que desplaça les formacions independentistes i posa el focus en la militància del moviment, contraponiéndolos.

L’ANC es manifestarà el pròxim 11 de setembre sota el lema «11-S i 1-O: Tornem-hi per vèncer: Independència», però no ha donat detalls de com serà la mobilització i on es convocarà.

Feliu, això sí, ha anunciat que faran un pas endavant si els representants institucionals del moviment no fan efectiva la independència o no tenen un projecte en aquest sentit. La presidenta de l’ANC també ha assegurat que ara tenen un pla per fer allò que demanaven als partits que executessin.

Aquesta setmana, l’entitat independentista ha acusat el govern de la Generalitat d’agenollar-se davant l’Estat espanyol pel fet que la consellera de la Presidència, Laura Vilagrà, es torna a reunir aquest divendres amb el ministre de la Presidència, Félix Bolaños.

Facebook
Twitter
WhatsApp

avui destaquem

Deja un comentario

Noticias más leídas