Qui és l”enemic públic’ de la consellera Tània Verge?

Tània Verge, consellera d'Igualtat i Feminismes de la Generalitat

El politòleg Ramón Cotarelo ha intercanviat pulles darrerament a X amb la també politòloga i consellera d’Igualtat i Feminismes en funcions, Tània Verge.

En una piulada publicada el 13 de maig, Cotarelo va tractar d'”arrogant ignorant” la consellera Verge, amb al·lusió directa inclosa en aquesta xarxa social, i la va acusar d’estar “enfonsant el feminisme”.

Aleshores, Verge va respondre esgrimint el seu càrrec i el seu estatus universitari: “Vinga, Ramon, fes-li mansplaining de feminismes a la consellera de Feminismes i catedràtica de Política i Gènere.

A més, el politòleg madrileny, que ha dit el nom del porc d’ERC els darrers anys després d’haver-se sumat a una candidatura del partit, ha reaccionat aquesta setmana al fet que la consellera considerés que la immigració “no és un problema sinó un fet estructural, especialment en un país com Catalunya on tres de cada quatre persones tenim els nostres orígens en migracions”.

“Cada dia et superes, Tània Verge”, li ha respost Cotarelo en un missatge amb una nova al·lusió directa, abans d’afegir que “ni tan sols ets capaç d’entendre que una cosa sigui un fet i alhora un problema”. “T’il·lustro: el patriarcat és un fet i un problema alhora”, ha reblat.

La consellera Verge, en aquest cas, ha enviat Cotarelo a llegir Els homes m’expliquen coses, de Rebecca Solnit, “per combatre l’avorriment”.

“La Rebecca Solnit no sé, però a tu cal que t’expliquin coses elementals, com que quelcom pot ser un fet i alhora un problema. I no té res a veure ni amb el sexe ni amb el gènere; només amb les meninges”, ha replicat Cotarelo, que també ha considerat oportú informar a un dels seus comentaristes que ja havia contestat a la consellera.

(Visited 291 times, 1 visits today)

avui destaquem

Feu un comentari