El PP, sobre la citació de Begoña Gómez: “No és fang, és corrupció a la Moncloa”

Cuca Gamarra afirma que Pedro Sánchez no és el "president digne" que mereix Espanya

    La secretària general del PP, Cuca Gamarra, en una roda de premsa a Madrid (Premsa PP)

    El PP ha valorat la decisió del jutge de citar a Begoña Gómez, dona del president espanyol Pedro Sánchez, com a investigada en un presumpte cas de corrupció i ha afirmat que el líder del PSOE no és el president “digne” que mereix Espanya. “No és fang, és corrupció a la Moncloa”, ha escrit a les xarxes socials la número dos del partit, Cuca Gamarra, que ha afegit que “no hi ha carta fake ni cortina de fum que tapi que la dona de Sánchez està investigada per signar cartes de recomanació perquè el govern adjudiqui contractes a empresaris amics”. La reacció dels populars ha arribat minuts després que el jutjat d’instrucció número 41 de Madrid hagi citat a declarar en qualitat d’investigada a Gómez el pròxim 5 de juliol.

    (Visited 25 times, 1 visits today)

    avui destaquem

    Feu un comentari