El jutge cita Begoña Gómez a declarar com a investigada el 5 de juliol

L'esposa del president Pedro Sánchez ha de comparèixer per un presumpte cas de corrupció i tràfic d'influències

Begoña Gómez, a la tribuna del Congrés - Foto: Telecinco

El Jutjat d’Instrucció número 41 de Madrid ha citat a declarar en qualitat d’investigada Begoña Gómez, esposa del president del Govern, Pedro Sánchez, pel pròxim 5 de juliol, en el marc de les diligències prèvies d’un presumpte cas de corrupció al sector privat i tràfic d’influències.

El requeriment arriba després que a l’abril aquest mateix tribunal obrís diligències contra Gómez per les seves suposades relacions amb diverses empreses privades, com Globalia o Air Europa, receptores de fons i contractes públics del Govern d’Espanya durant la pandèmia de la covid-19.

La investigació que afecta l’esposa de Sánchez es va iniciar arran d’una denúncia presentada pel pseudosindicat Manos Limpias, a la qual va adherir-se posteriorment l’entitat ultra Hazte Oír.

(Visited 31 times, 1 visits today)

avui destaquem

Feu un comentari