El PP demanarà a la Comissió Europea que actuï davant la “infame” llei d’amnistia

Dolors Montserrat acusa Pedro Sánchez d'"exportar" el procés a Espanya perquè "necessita Puigdemont"

La candidata del PP al 9-J, Dolors Montserrat, a Tarragona (ACN)

La cap de llista del PP a les eleccions europees del 9-J, Dolors Montserrat, ha anunciat aquest dijous que el PP demanarà a la Comissió Europea que actuï davant l’aprovació de la “infame” llei d’amnistia. Des de Lugo (Galícia), Montserrat ha acusat el president espanyol, Pedro Sánchez, “d’entregar” el Codi Penal i la llei d’amnistia “per donar privilegis i impunitat a uns pocs en contra dels espanyols”, i ha assegurat que la norma és “demolidora” per a l’Estat de dret i és una “condemna” a la democràcia espanyola i als valors de la democràcia europea.

Segons la candidata popular, el PSOE s’ha convertit “en la marca blanca d’ERC“, mentre que el PP ha crescut “dels votants socialistes farts del socialisme agenollat”. El que ha passat, ha dit Montserrat, és que “Sánchez ha exportat el procés a Espanya”. A parer seu, el president del govern espanyol “necessita (Carles) Puigdemont” i ha augurat que “li entregarà” la Generalitat de Catalunya.

“El PP hem estat els que hem liderat a Europa la denúncia permanent davant de totes les derives de Sánchez, començant per la infame llei d’amnistia”, ha afirmat la candidata popular, que ha assegurat que és gràcies al PP que el comissari Didier Reynders “va enviar dues cartes a Espanya per controlar què estava fent amb aquesta llei”.

(Visited 26 times, 1 visits today)

avui destaquem

Feu un comentari