Un detingut per la mort violenta d’una dona de 29 anys a Esparreguera

L'Ajuntament d'Òdena, localitat de naixement de la víctima, ha convocat un minut de silenci per aquest dijous

Manilles dels Mossos d'Esquadra

Els Mossos d’Esquadra han detingut una persona en relació amb la mort violenta d’una dona de 29 anys a Esparreguera (Baix Llobregat). L’Ajuntament d’Òdena (Anoia), localitat on havia nascut la víctima tot i que ara no hi vivia, ho ha confirmat a l’ACN sense donar més detalls en trobar-se el cas sota secret de sumari. La víctima va ser trobada morta el passat diumenge al vespre, i el consistori ha expressat el seu condol i ha convocat un minut de silenci per aquest dijous a les 19 hores. També s’han activat els serveis d’atenció a la família i l’entorn.

L’avís es va rebre cap a tres quarts de nou de la nit de diumenge per un possible accident de trànsit. Mossos i Sistema d’Emergències Mèdiques (SEM) es van dirigir al lloc i no van poder salvar la vida a la dona. Posteriorment, però, es va descartar que la mort hagués estat producte d’un accident de trànsit i el cas va passar a mans de la Divisió d’Investigació Criminal.

L’Ajuntament d’Òdena ha decretat dos dies de dol oficial -22 i 23 de maig- i les banderes de l’edifici consistorial onejaran a mig pal en senyal de dol.

(Visited 45 times, 1 visits today)

avui destaquem

Feu un comentari