Qui ha sortit en defensa de Joan Gaspart, nou ‘supporter’ de Puigdemont?

Joan Gaspart

Després que l’expresident del FC Barcelona, Joan Gaspart, fes pública la seva adhesió al candidat de Junts, Carles Puigdemont, amb l’enrenou que això ha portat, el raper Valtònyc, que també ha fet públic el seu “incòmode” suport a l’expresident, ha sortit en defensa de l’hoteler a X: “Vaig poder saludar-lo a la Casa de la República. Un dia li vaig demanar perquè ens ajudava si era pepero i va dir que si no ens ajudem entre catalans estem acabats com a nació. Va donar refugi a exiliats mentre altres feien tuits de monedes de plata per veure si podien governar”, en una referència directa a Gabriel Rufián.

La defensa de Valtònyc no ha passat desapercebuda a les xarxes. Un vell conegut del raper, el presentador i productor Toni Soler responia afirmant: “A veure si tornarà a ser “vis-president”!!!”. Un comentari innocent que Valtònyc contestava no tan innocentment: “M’has desbloquejat per contestar-me el tuit o ja se t’ha passat l’enfad de quan no vaig voler sortir al teu programa? Si és així, estic content de que hagis fet teràpia per aprendre a gestionar quan et diuen que no, Toni. És important!”. I no satisfet, el músic afegia: “I et diré que em va sorprendre que tenguis sa pell tan fina. No ereu vosaltres que triaveu la consellera en base a la que tengués els pits més grans? Pensava eres més obert en termes de sexualitat. PS: Content de tornar a saber de tu. La meva proposta continua vigent”, i adjunta una imatge de la conversa de WhatsApp a on el raper declinava participar en el programa Està Passant de Soler, indicant: “Li pots dir al Toni Soler que quan vulgui pot venir a Bèlgica a menjar-me els ous a quatre potes i que no participo al seu circ d’engreixats per les subvencions públiques”.

Aquest cop sí, Soler s’hi torna: “No entenc com vas poder-te reconciliar amb la Fiscalia i amb mi et costa tant”. Tanca la polèmica Valtònyc: “Perquè ells ja sabem qui son, de quin peu calcen i només els hi has de dir el que volen sentir. De tu sabem poc, però quan et diuen el que no vols sentir sembla que et vas destapant. Gracies per posar-m’ho tan fàcil, Toni. Esper que al llit em duris més o seràs el nou 8 segons”.

D’altra banda, en la seva línia de fer amics, el raper també respon un comentari de l’actor Joel Joan. Després que el cantant Lluís Llach defensés el raper i entengués la seva incomoditat en l’acte de suport a Puigdemont, Joan responia: “Jo diria que hi és perquè aixecar-se i marxar fa molt lleig”. Frase que per a Valtònyc mereix aquesta resposta: “No et pensis. Si no t’agrada la festa, marxes i ningú ho notarà. Lo lleig és dir que és una merda quan ja no pots ni parlar de la castanya que portes perquè hi havia barra lliure i t’ha d’acabar treient en braços un amic que també va borratxissim i a sobre no estava ni convidat”.

(Visited 224 times, 1 visits today)

avui destaquem

Feu un comentari