PSC, Junts i ERC eviten que Aragonès comparegui a la Diputació Permanent per Hard Rock

La CUP i ECP van registrar la petició en fer-se públic que la Generalitat va renovar el compromís amb el macroprojecte

Pere Aragonès compareix al Palau de la Generalitat per anunciar l'avançament d'eleccions (ACN)

El PSC, Junts i ERC han rebutjat aquest dimarts que en la pròxima sessió de la Diputació Permanent es voti la compareixença del president en funcions de la Generalitat, Pere Aragonès, per donar explicacions sobre Hard Rock.

Es tracta d’una petició de la CUP i En Comú Podem registrada després de transcendir que el govern de la Generalitat va renovar el compromís amb el macroprojecte només 30 minuts abans de fer-se públic l’acord amb el PSC per als pressupostos, difon l’ACN.

Els comuns no van ser presents a la reunió de representants de grups parlamentaris d’aquest dimarts, ja que l’única representant que tenen a la Diputació Permanent és Jéssica Albiach, candidata a les eleccions del 12-M. En qualsevol cas, els vot dels comuns no hauria fet cap diferència en la votació.

Votació de decrets pendents
També aquest dimarts es va acordar que en la pròxima sessió de la Diputació Permanent, que serà el 22 o 23 de maig, es debatran i votaran els últims tres decrets que ha aprovat el Govern: el decret 4/ 2024 del 16 d’abril que deixa en mans dels ajuntaments que puguin obrir piscines públiques i privades a la ciutadania com a refugis climàtics; el decret 5/2024 de 24 d’abril pel qual s’estableixen mesures extraordinàries i urgents de suport al sector agrari afectat per la sequera; i el decret 6/2024 de 24 d’abril que regula els lloguers temporals d’habitatges.

(Visited 26 times, 1 visits today)

avui destaquem

Feu un comentari