Amb quin exjugador de futbol té Rufián una guerra oberta?

El candidat d'ERC al 23-J, Gabriel Rufián, en roda de premsa a l'Agència EFE (ACN)

Amb l’exjugador del Barça i del Reial Madrid, el portuguès Luís Figo. Les picabaralles entre l’esportista i el portaveu d’ERC al Congrés, Gabriel Rufián, s’han convertit ja en un autèntic clàssic a les xarxes socials.

La darrera topada va tenir lloc després que Uber Eats hagi llançat la seva darrera campanya publicitària, a on l’exfutbolista lusità és l’estrella de l’anunci. Precisament, l’espot fa referència al famós cap de porc que es va llançar a la gespa del Camp Nou quan Figo va fer el seu retorn ja com a futbolista del màxim rival, el Reia Madrid. Figo, en l’anunci, diu això: “Ja han passat molts anys des d’aquell fatídic clàssic i, des d’aleshores, m’heu llançat gairebé de tot. Per a tots els que em trobeu a faltar, ja no heu d’esperar que tregui el córner perquè mengi porc, perquè a Uber Eats ja sabeu que podem demanar gairebé de tot. I, per celebrar aquest clàssic, han ficat el meu plat preferit. Això sí, si vas al partit, deixa el porc a casa”. Molts usuaris van reaccionar a l’anunci, alguns amb indignació i altres amb humor.

Entre els últims, Rufián afirmava: “En una setmana fitxa per Glovo”, fent referència a l’altra empresa de repartiment de menjar a domicili, competència directa d’Uber Eats. El comentari de Rufián no va trigar a reunir milers de ‘m’agrada’ a les xarxes.

Figo, però, decidia defensar-se amb un atac, i escrivia: “Parla el que només estaria 18 mesos xuclant del pot…”, fent referència a la promesa de Rufián d’abandonar el Congrés i tornar a Catalunya, deixant així el seu escó.

Però la cosa no acaba aquí. Rufián contraataca enllaçant una notícia de El PaísFi en què es poden consultar els terminis per presentar la declaració de la renda 2023-2024, fent referència als problemes amb Hisenda de l’exjugador de futbol.

(Visited 224 times, 1 visits today)

avui destaquem

Feu un comentari