Boye diu al Senat que la llei d’admnistia acabarà resistint qualsevol qüestió prejudicial

"No és Puigdemont qui ha d'estar confiat, sinó tots aquells que s'hi acolliran", diu l'advocat

Gonzalo Boye, al Senat

L’advocat Gonzalo Boye ha augurat aquest dijous que la llei d’amnistia resistirà “tant el pas del temps com el pes de qualsevol qüestió prejudicial o d’inconstitucionalitat”.

El lletrat, que ha participat com a expert a la comissió constitucional i de justícia que analitza la norma a la cambra alta, ha ressaltat que en el moment en què es va escriure la llei ja es va pensar a blindar-la de cara al recorregut de recursos que vindria després.

“Si la llei s’aplica correctament no és el president Carles Puigdemont qui ha d’estar confiat, sinó tots aquells que entren a la llei, centenars de persones, i sobretot els ciutadans. La llei és bona per tots”, ha remarcat.

(Visited 32 times, 1 visits today)

avui destaquem

Feu un comentari