Sánchez i Aragonès coincideixen aquest divendres en la signatura de l’acord d’Ebro-Chery

Barcelona tindrà la primera fàbrica de cotxes xinesos a Europa a l'antiga planta de Nissan de Barcelona

El president del govern espanyol, Pedro Sánchez; el president de la Generalitat, Pere Aragonès; i altres càrrecs polítics durant la signatura de l'acord entre Ebro-EV Motors i Chery a la Zona Franca (ACN)

El president del Govern d’Espanya, Pedro Sánchez, i el president de la Generalitat de Catalunya, Pere Aragonès, assisteixen aquest divendres a l’acte oficial de la signatura de l’acord entre Ebro-EV Motors i Chery per reindustrialitzar l’antiga planta de Nissan de la Zona Franca de Barcelona. El projecte contempla fabricar 150.000 vehicles el 2029 i donarà feina a 1.250 treballadors que es troben a l’atur des del tancament de la fàbrica.

El ministre d’Indústria i Turisme, Jordi Hereu, i el conseller d’Empresa, Roger Torrent, també han estat presents en l’acte protocol·lari. Segons va explicar el conseller aquest dijous, l’aterratge de Chery es farà en tres fases que s’aniran “explicant i consolidant” en els pròxims mesos. Ara, l’antiga fàbrica de Nissan, serà coneguda com a Ebro City.

Després de mesos de negociacions amb la firma xinesa, l’acord entre Ebro EV-Motors i Chery es va conèixer el passat dimarts i suposa que Barcelona tindrà la primera fàbrica de cotxes xinesos a Europa. Ambdós parts esperen començar l’assemblatge del primer vehicle de la marca Chery, l’Omoda 5 elèctric, després d’aquest l’estiu.

(Visited 60 times, 1 visits today)

avui destaquem

Feu un comentari