Puente vincula els nivells d’execució pressupostària a Catalunya a la “indecisió”

El ministre posa com a exemple la forta oposició en certs sectors socials i polítics a l'ampliació de l'aeroport del Prat

El ministre de Transports i Mobilitat Sostenible, Óscar Puente, en una roda de premsa (ACN)

El ministre de Transports, Óscar Puente, ha vinculat aquest divendres els nivells d’execució pressupostària a Catalunya, criticats recurrentment des de la Generalitat, als problemes que troben a l’hora d’aplicar les inversions al territori. En una roda de premsa a Madrid, Puente ha posat d’exemple certs traçats ferroviaris o l’ampliació de l’aeroport del Prat, que ha trobat una forta oposició en certs sectors socials i polítics.

“A conseqüència de la indefinició i la indecisió al territori són inversions que passen d’un any a l’altre i que a vegades queden totalment sense executar”, ha argumentat el ministre, que ha afirmat que cap territori té tants problemes com Catalunya a l’hora d’abordar els projectes. No obstant això Puente ha defensat que el volum d’inversió total de l’Estat a Catalunya està en nivells que no es poden comparar amb el de governs anteriors.

(Visited 26 times, 1 visits today)

avui destaquem

Feu un comentari