El jutge desestima el recurs de Cs contra la candidatura de Puigdemont

El Jutjat Contenciós Administratiu 2 de Barcelona considera que la decisió de la Junta Electoral d'admetre la llista de Junts és "ajustada a dret"

Carlos Carrizosa (Cs) - Foto: Cs

El Jutjat Contenciós Administratiu número 2 de Barcelona ha desestimat aquest dimecres al vespre el recurs que durant el matí havia presentat Ciutadans (Cs) contra la candidatura de Carles Puigdemont per a les eleccions al Parlament del 12 de maig.

Cs, en concret, recorria contra la decisió de la Junta Electoral Provincial de Barcelona d’avalar la candidatura del cap de llista de Junts, i ara el jutge ha rebutjat el recurs perquè considera que aquella decisió és “ajustada a dret”.

El Ministeri Fiscal havia conclòs que no s’havia aportat cap element del qual pogués inferir-se l’incompliment del requisit d’inscripció al cens electoral vigent del candidat Puigdemont, després que la Junta Electoral Provincial considerés que s’havien complert els requisits establerts.

El candidat de Cs, Carlos Carrizosa, havia declarat als mitjans que el padró de Puigdemont “no respon a la realitat” perquè no viu a Catalunya, un argument que no ha servit perquè el jutjat atengués la petició de la formació taronja.

“Si tots els candidats hem de complir determinats requisits legals, Puigdemont no pot estar per sobre les lleis. Demanem que tots els candidats estiguem en igualtat de condicions”, va insistir el presidenciable de Cs.

(Visited 45 times, 1 visits today)

avui destaquem

Feu un comentari