Carrizosa impugnarà davant la Junta Electoral la candidatura de Puigdemont

Ciutadans assegura que el cap de llista de Junts "té un padró fals perquè fa més de set anys que no viu a Catalunya"

El candidat de Ciutadans el 12-M, Carlos Carrizosa, en una entrevista a la SER Catalunya

El candidat de Ciutadans el 12-M, Carlos Carrizosa, ha anunciat aquest dimecres que el seu partit impugnarà davant la Junta Electoral de Barcelona la candidatura de l’expresident de la Generalitat Carles Puigdemont amb l’objectiu que l’exclogui de les llistes. Segons ha explicat Carrizosa en una entrevista a la SER Catalunya, el cap de llista de Junts “està incomplint” el requisit de l’empadronament, el qual és “obligatori per tota la resta de candidats”.

“Si nosaltres no podem presentar ningú que no estigui empadronat a Catalunya, per què ho pot fer ell que té un padró fals perquè fa més de set anys que no viu a Catalunya?”, s’ha preguntat el líder del partit taronja, que considera que Puigdemont està utilitzant dades “que no són reals” per poder-se presentar a les eleccions catalanes. Segons Carrizosa, el candidat de Junts era “una persona morta políticament”, i ara l’han “revitalitzat amb l’expectativa de tornar a ser president de la Generalitat”.

En aquest sentit, el cap de llista de Ciutadans ha reivindicat el seu partit com a l’únic que realment enfronta els partits independentistes, tot definint-se com la “mosca cojonera” de l’independentisme, i ha assenyalat que tant el PSC com el PP han traït els seus electors. Els socialistes per la llei d’amnistia, i els populars perquè “han estat tirant la canya” a Junts en els darrers mesos.

“El PP ha dit que Puigdemont era un polític respectable, que es van pensar durant 24 hores l’amnistia, i van trigar a escollir candidat perquè en volien un que fos còmode per a Puigdemont per si de cas eventualment ho podien aprofitar”. En canvi, segons ha defensat, Ciutadans representa el contrari perquè “tots els electors saben que som previsibles i no votarem mai a un partit independentista”.

(Visited 38 times, 1 visits today)

avui destaquem

Feu un comentari