Per què demana ajuda Josep Costa?

Josep Costa
Josep Costa

L’exvicepresident del Parlament de Catalunya Josep Costa ha demanat ajuda a través de la xarxa social X per trobar un objecte perdut en un tren de Rodalies. Es tracta d’un ordinador que s’hauria “extraviat” el passat dilluns cap a les 9 de la nit.

“Ens cal ajuda per trobar un ordinador portàtil com aquest. Extraviat dilluns 8 d’abril a les 21:10h a l’últim vagó del tren R2 direcció Sant Celoni, a la parada Barcelona-El Clot”, ha explicat Costa, tot afegint: “Twitter fes la teua màgia!”.

L’exvicepresident de la cambra catalana no ha aclarit si el portàtil en qüestió és seu ni si l’ha perdut ell, però sí que ha mostrat interès a recuperar-lo, ja que ha tornat a compartir el mateix missatge en més d’una ocasió. Més d’un miler de comptes de la xarxa social s’han fet ressò de la publicació de Costa, entre els quals hi ha el cantautor Lluís Llach i el diputat de Junts Joan Canadell.

(Visited 276 times, 1 visits today)

avui destaquem

Feu un comentari