Més de 17.500 persones ja s’han inscrit a la 44a Cursa El Corte Inglés

En aquesta nova edició, la recaptació solidària es destinarà a la Fundació Catalana d'ELA Miquel Valls

Imatge d'una edició passada de La Cursa El Corte Inglés (Web La Cursa)

Més de 17.500 persones ja s’han inscrit a la 44a Cursa El Corte Inglés que se celebrarà el pròxim diumenge 5 de maig, a les 9.00 hores. Les inscripcions continuen obertes i es poden formalitzar gratuïtament a la web cursaelcorteingles.cat fins a esgotar els 33.000 dorsals disponibles

La sortida serà a les 9 del matí, just davant d’El Corte Inglés Diagonal, i es tracta d’un circuit ràpid de 10 quilòmetres homologats per la Federació Catalana d’Atletisme, íntegrament urbà, que manté la seva essència i recorre carrers com el passeig de Gràcia, Aragó o la Gran Via de les Corts Catalans, amb l’arribada a la plaça de Catalunya.

Des de l’any 1986, la cursa es caracteritza pel seu caràcter solidari amb entitats i associacions locals i internacionals com ara Creu Roja, UNICEF, Metges sense fronteres, Fundació Banc dels Aliments, Pallapupas, Solidaritat Sant Joan de Déu, Aura Fundació o la Fundació Pasqual Maragall. 

En aquesta nova edició, El Corte Inglés ha triat la Fundació Catalana d’ELA Miquel Valls, perquè és l’única entitat que acompanya les persones afectades d’ELA i les seves famílies a Catalunya, i que fa costat a la recerca d’aquesta malaltia neurodegenerativa. 

L’organització anima els inscrits a adquirir la samarreta solidària que la marca Under Armour ha creat per a commemorar aquesta nova edició de La Cursa. El preu de venda és de 18,99 euros, i els beneficis aniran destinats a la Fundació Catalana d’ELA Miquel Valls.

(Visited 46 times, 1 visits today)

avui destaquem

Feu un comentari