Nova concentració de treballadors a la presó de Ponent

Els Mossos d'Esquadra han impedit el bloqueig del centre penitenciari

  Treballadors concentrats a la presó de Ponent (ACN, cedida)

  Treballadors de presons s’han tornat a concentrar aquest divendres a les portes de la presó de Ponent per protestar contra la gestió del Departament de Justícia dels centres penitenciaris. L’acció s’ha emmarcat en el cicle de protestes que van començar arran de l’assassinat d’una cuinera per part d’un intern a la presó de Mas d’Enric el 13 de març.

  Els empleats han manifestat el seu malestar perquè consideren que les negociacions amb l’administració “no avancen”. Segons fonts sindicals, tot i que l’objectiu era bloquejar els accessos, la presència policial dels Mossos d’Esquadra ho ha impedit i, després de negociar amb els agents, s’ha decidit permetre la sortida i entrada de treballadors.

  La concentració ha finalitzat una vegada s’ha fet el canvi de torn de primera hora del matí.

  (Visited 27 times, 1 visits today)

  avui destaquem

  Feu un comentari