L’Agència Catalana de Consum obre un expedient sancionador a Lidl per oferir descomptes falsos

Facua va detectar i traslladar a la Generalitat les irregularitats el passat juny

Supermercat Lidl a Barcelona

L’Agència Catalana de Consum ha obert un expedient sancionador a la cadena de supermercats Lidl per oferir descomptes falsos en diferents productes, després que l’organització de consumidors Facua denunciés el passat mes de juny que la distribuïdora promocionava articles “suposadament rebaixats”, amb preus de venda idèntics al que hi havia abans del descompte.

Facua ha donat a conèixer l’obertura de l’expedient mitjançant un comunicat on acusa Lidl d’incomplir les lleis de competència deslleial i d’ordenació del comerç al detall, ja que les etiquetes, segons sosté, “ometien o ocultaven informació necessària” pels consumidors.

Així mateix, aquesta organització de consumidors avisa que totes les etiquetes amb descompte han de recollir, per llei, tant el preu reduït com el preu anterior dels productes.

En el mateix comunicat, Facua ha relatat que va documentar gràficament proves de diferents etiquetes de brics de llet, paquets de pasta i ous a les quals la cadena hauria exposat preus anteriors més elevats als que realment tenien els articles en els mesos anteriors per simular una baixada de preu en el mes en curs.

 

(Visited 38 times, 1 visits today)

avui destaquem

Feu un comentari