Aragonès, al ‘no’ de Sánchez al referèndum: “Impossible no surt al nostre diccionari”

Diu que el 12-M s'haurà de triar entre ERC, "els qui van marxar del Govern" o els "delegats de Moncloa"

El president de la Generalitat, Pere Aragonès, atenent els mitjans al Parlament (ACN)

El president de la Generalitat, Pere Aragonès, ha replicat el govern espanyol de Pedro Sánchez després que ja hagi rebutjat la proposta de fer un referèndum a través de l’article 92 de la Constitució. “És el mateix govern que deia ‘no’ al traspàs de Rodalies, al traspàs de l’ingrés mínim vital i l’amnistia, i ara són una realitat”, ha subratllat en una intervenció a l’inici del Consell Nacional d’ERC.

Diuen que és impossible però a ERC sabem que impossible no surt al nostre diccionari; el farem possible si ho vol la ciutadania de Catalunya”, ha remarcat Aragonès, que ha insistit que aconseguiran fer-lo “realitat” amb “perseverança, treball i dirigint-se al conjunt dels catalans”.

Sobre aquests comicis, Aragonès ha subratllat que la ciutadania haurà de “triar” entre votar ERC o “votar els que davant les dificultats quan hi ha uns pressupostos decideixen no votar-los; votar els qui davant les dificultats decideixen abandonar el Govern o votar els qui no defensaran els interessos del país i actuaran com a delegats de la Moncloa”, en referència a comuns, Junts i PSC, respectivament.

(Visited 24 times, 1 visits today)

avui destaquem

Feu un comentari