Sánchez treu importància a la candidatura de Puigdemont pel 12-M

El president espanyol augura que Illa guanyarà les eleccions amb un resultat "superior al que diuen les enquestes"

    El president del govern espanyol, Pedro Sánchez, arribant a la cimera de líders i caps d'Estat europeus a Brussel·les (Unió Europea)

    El president del govern espanyol, Pedro Sánchez, ha restat importància a l’anunci de l’expresident de la Generalitat Carles Puigdemont de concórrer al 12-M. Sánchez ha recordat que “és la tercera vegada que Puigdemont es presenta a les eleccions”, però ara “estem en un temps completament diferent, un temps nou”. Segons Sánchez, en aquests comicis els catalans han de triar “si volen una Catalunya que miri endavant o enrere”, i s’ha mostrat convençut que el candidat del PSC, Salvador Illa, “guanyarà amb un marge ampli”.

    “Tindrem un extraordinari resultat, superior al de les enquestes, i podrem obrir un nou temps a Catalunya amb un president que uneixi i serveixi”, ha augurat el cap de l’executiu central, que s’ha mostrat convençut que la ciutadania catalana “vol passar pàgina”. En roda de premsa a Brussel·les, Sánchez ha recordat que les enquestes i estudis d’opinió apunten que Illa guanyarà les eleccions, una mostra, segons Sánchez, que els ciutadans volen un president que “serveixi la societat catalana”.

    “Crec que (la victòria d’Illa) serà una molt bona notícia per a Catalunya i per al conjunt d’Espanya”, ha afirmat el líder del PSOE, “perquè per a Espanya, Catalunya és un dels territoris més importants i tenir més motors en funcionament serà molt bo per a la ciutadania”, ha conclòs.

    (Visited 35 times, 1 visits today)

    avui destaquem

    Feu un comentari