Vilagrà no descarta dimissions per la crisi a les presons catalanes

La vicepresidenta del govern català s'ofereix per reunir-se amb els funcionaris de presons

  La vicepresidenta del govern català, Laura Vilagrà, en una entrevista al 'Cafè d'idees'

  La vicepresidenta del Govern de la Generalitat, Laura Vilagrà, s’ha ofert per reunir-se aquest dimecres amb els sindicats dels funcionaris de presons que es manifestaran a la plaça de Sant Jaume de Barcelona. “Seré a la plaça Sant Jaume, estic a disposició. En qualsevol moment estem a disposició de seure i parlar”, ha afegit Vilagrà, en una entrevista a RTVE.

  La número dos de l’executiu català, però, no ha descartat dimissions, tal com exigeixen els sindicats, però abans, ha dit, s’ha de dur a terme la investigació dels Mossos d’Esquadra i la interna sobre l’assassinat de la cuinera de la presó de Mas d’Enric. “No comencem la casa per la teulada. Primer, serenitat i veure què ha fallat i després, en tot cas, veure quines responsabilitats s’han d’assumir”, ha assenyalat Vilagrà.

  (Visited 80 times, 1 visits today)

  avui destaquem

  Feu un comentari