Jordi Valls culpa Ada Colau de la manca d’acord sobre el pressupost de Barcelona

El tinent d'alcaldia d'Economia diu que l'únic argument de l'exalcaldessa és l'entrada al govern municipal

Jordi Valls - Foto: ACN, Blanca Blay

El tinent d’alcaldia d’Economia de l’Ajuntament de Barcelona, Jordi Valls, ha culpat l’exalcaldessa Ada Colau de la manca d’acord per aprovar el pressupost municipal, que s’ha de votar aquest divendres.

L’endemà que les bases de BComú hagin decidit votar en contra del pressupost si no hi ha un acord de govern abans de divendres, Valls ha assegurat que “l’únic argument” dels comuns per rebutjar els comptes és l’entrada a l’executiu local.

En aquest sentit, ha assenyalat que el pressupost acordat entre PSC i ERC recull el 90% de les peticions formulades per BComú, i ha dit també que el grup de Colau no ha presentat cap esmena. Per tot plegat, ha demanat als comuns que “reconsiderin” la seva posició.

Segons Valls, Colau no vol aprovar un pressupost que és “progressista i d’esquerres” i on la inversió social és més elevada. “S’ha dedicat a buscar més excuses que punts d’acord”, ha dit sobre la presidenta del grup municipal de BComú, segons recull l’ACN.

A més, el tinent d’alcaldia ha acusat els comuns de “carregar-se” els comptes de la Generalitat i els del govern espanyol, i els ha demanat que no reprodueixin “l’error greu” de la setmana passada, quan van rebutjar el pressupost del govern de la Generalitat.

(Visited 37 times, 1 visits today)

avui destaquem

Feu un comentari