Dani Alves recorre al pare de Neymar per pagar la fiança

El pare del brasiler es va oferir a ajudar el condemnat perquè té els béns embargats

El futbolista brasiler Dani Alves al Mundial de Qatar

Dani Alves podrà sortir de la presó si abans paga un milió d’euros. Així ho ha acordat l’Audiència de Barcelona després de la vista que es va fer aquest dimarts. De fet, el futbolista ha recorregut al pare de Neymar per pagar la fiança i poder sortir de la presó aquest mateix dimecres, segons confirmen a La Vanguardia fonts del seu entorn.

Així, l’exjugador blaugrana optaria per la mateixa via a què va recórrer per ingressar els 150.000 euros que li va demanar l’Audiència de Barcelona per indemnitzar la víctima de la violació. Finalment, el van condemnar a quatre anys i mig de presó.

Alves té tots els seus béns embargats per un procediment judicial obert amb la seva exdona i mare dels seus fills al Brasil i per aquest motiu no pot assumir el pagament. El pare de Neymar, però, es va oferir a ajudar-lo.

Ara bé, una altra de les vies que podria fer servir l’exjugador són els diners que Hisenda li ha de tornar després que l’Audiència Nacional li donés la raó en un procediment engegat per l’Agència Tributària espanyola pel pagament dels serveis d’un agent FIFA. Són 1,2 milions d’euros, que se sumen als que ja li ha de pagar Hisenda i, en total, són 9,2 milions.

(Visited 39 times, 1 visits today)

avui destaquem

Feu un comentari