Aragonès avisa Sánchez que sense finançament singular s’han acabat els acords de legislatura

El president català exigeix una relació bilateral amb l'Estat: "Amb una relació multilateral no hi haurà acord"

Pere Aragonès

El president de la Generalitat, el republicà Pere Aragonès, ha avisat el president del govern central, el socialista Pedro Sánchez, que si no negocia el finançament singular per a Catalunya no hi haurà nous acords durant l’actual legislatura estatal. En un esmorzar informatiu organitzat per Europa Press, aquest dimecres a Madrid, Aragonès ha recordat que Sánchez es va “comprometre” a abordar la negociació del finançament: “Haurà de complir els acords d’investidura i negociar”, ha reiterat el president català.

Pere Aragonès ha subratllat que ERC ha dit sempre que només es podran tancar “nous acords si es van complint els anteriors”. A més, Aragonès ha exigit que la negociació amb l’Estat pel finançament sigui bilateral, i ha advertit que “amb una relació multilateral no hi haurà acord”.

A la conferència hi ha assistit entre altres les conselleres d’Economia i Hisenda, Natàlia Mas, i Territori, Ester Capella; altres representants d’ERC a Madrid; la portaveu i ministra d’Educació, Formació Professional i Esports, Pilar Alegría (PSOE); la portaveu d’EH Bildu al Congrés, Maite Aizpurua; i el secretari general de la UGT, Pepe Álvarez.

(Visited 47 times, 1 visits today)

avui destaquem

Feu un comentari