Ponsatí i Graupera inscriuen Alhora com a partit per presentar-lo al 12-M

L'eurodiputada descarta aliances amb projectes com la llista cívica de l'ANC

Clara Ponsatí i Jordi Graupera - Foto: ACN, Nico Tomás

L’eurodiputada Clara Ponsatí i el seu assistent a l’Eurocambra i filòsof Jordi Graupera han presentat aquest divendres el projecte polític Alhora, que ja han inscrit al registre de partits polítics del Ministeri de l’Interior per a presentar-se a les eleccions del 12-M.

Tenen la intenció de presentar llistes electorals a les quatre províncies, per a la qual cosa han activat un procés de captació de voluntaris per recollir signatures que els permetin concórrer-hi, però no han avançat noms de caps de llista.

Els dos caps visibles de la nova formació han retret a ERC, Junts i la CUP que “han renunciat a fer la independència”. Ponsatí ha descartat aliances amb altres projectes com la llista cívica de l’ANC quan ha afirmat que “no escoltarem cants de sirena”.

Per la seva banda, Graupera ha criticat que Junts “no té res més a oferir” a banda de l’hipotètic retorn de Carles Puigdemont, “una esperança que ja han decebut tantes vegades”.

L’avançament electoral ha obligat a canviar el pas a Ponsatí i Graupera, que havien anunciat que presentarien Alhora el 23 d’abril i ara fan una crida perquè els seus voluntaris recullin signatures abans del 5 d’abril.

(Visited 74 times, 1 visits today)

avui destaquem

Feu un comentari