Colau retreu a Aragonès que la culpi del fracàs dels pressupostos

L'exalcaldessa de Barcelona descarta presentar-se el 12-M i qüestiona la voluntat negociadora d'ERC

Ada Colau

La líder de Barcelona en Comú, Ada Colau, ha retret al president de la Generalitat, Pere Aragonès, que la culpi del fracàs dels pressupostos. En declaracions a Catalunya Ràdio difoses per l’ACN, l’exalcaldessa de la capital catalana ha considerat “impropi” d’un president la “incapacitat” per negociar i el fet que aquest dijous digués que “segur” que ella no havia ajudat perquè els comptes tiressin endavant.

Colau ha afirmat que la responsabilitat de negociar els pressupostos i de convocar o no eleccions és del president, i ha descartat ser candidata dels comuns al 12-M i tampoc anar a les llistes. A més, ha afegit que ha anat “lligant caps” i ha insinuat que ERC ja treballava en l’escenari de convocar eleccions i no tenia una veritable voluntat negociadora.

L’exalcaldessa de Barcelona ha reiterat, d’altra banda, que només esperaven una declaració d’Aragonès afirmant que no s’aprovaria el pla urbanístic en el que quedava de legislatura, i ha reconegut que s’esperaven que en el darrer moment fes una proposta així, però ha considerat que no hi va haver “cap intent seriós d’arribar a cap mena d’acord”.

(Visited 50 times, 1 visits today)

avui destaquem

Feu un comentari