Els comuns demanen a ERC que “esmeni el seu error” i tiri enrere el PDU del Hard Rock

Mena critica que els republicans vinculin els pressupostos de la Generalitat als de l'Estat

    El portaveu dels comuns, Joan Mena, atén els mitjans en roda de premsa (ACN)

    Els comuns han tornat a demanar a ERC que “esmeni el seu error” i tiri enrere el Pla Director Urbanístic (PDU) del Hard Rock i ho condicionen a la negociació dels comptes. Dos dies abans que es debati la llei de pressupostos al Parlament, el portaveu de Catalunya En Comú, Joan Mena, ha lamentat que aquest macroprojecte “l’inclouen per imposició del PSC i d’Illa”, en referència al cap de l’oposició, Salvador Illa, i ha demanat un “compromís” dels republicans de “no tramitar el pla director i, per tant, de descartar-lo”.

    Mena també ha criticat que ERC hagi amenaçat de no aprovar els pressupostos de l’Estat si els comuns no donen llum verda als catalans: “No entenem que un partit que apel·la a la sobirania de Catalunya vulgui que els pressupostos de Catalunya es decideixin a Madrid”, ha assenyalat el portaveu de Catalunya En Comú. “Serà capaç el Govern de deixar d’aprovar els pressupostos per un projecte que ni tan sols ells defensen? Els posarà en risc ERC per un projecte que diu en públic i en privat que no és el model i que no li agrada?”, ha preguntat Mena, que ha exigit als republicans que “deixin de marejar la perdiu”.

    “Va ser el propi Aragonès qui va dir que aquesta és una decisió política”, ha recordat el portaveu, en referència a les paraules del president de la Generalitat, Pere Aragonès, la setmana passada a la sessió de control. Per això, Mena ha demanat a ERC que “deixin de ser un govern subsidiari del que està demanant el senyor Illa”, i els ha acusat de “comprar l’agenda política” al PSC.

    (Visited 31 times, 1 visits today)

    avui destaquem

    Feu un comentari