El PP acusa el PSOE de cometre “una aberració moral” amb la llei d’amnistia

El portaveu Miguel Tellado culpa el president Pedro Sánchez d'acceptar "un xantatge polític" de Junts

El portaveu del PP al Congrés dels Diputats, Miguel Tellado (Premsa PP)

El portaveu del PP, Miguel Tellado, ha afirmat aquest dimecres que el PSOE “s’ha plegat un cop més” davant l’independentisme en l’acord tancat amb Junts per la llei d’amnistia. “És una llei inassumible, és un xantatge polític i veiem com qui rep el xantatge accepta constantment els canvis i les pressions de qui pretén que es legisli a la carta”, ha afirmat el dirigent popular en una entrevista concedida a Telecinco.

Per als populars, aquesta llei de perdó als encausats del procés suposa “una aberració política, jurídica i moral”. “Sembla que tots som iguals davant la llei menys els independentistes si dones els vots a Pedro Sánchez o si ets un xoriço del PSOE”, ha afegit en aquestes declaracions, recollides per l’ACN..

Tellado s’ha expressat així poc després que el president del govern espanyol hagi acceptat fer canvis a la llei d’amnistia per donar “més garanties” als independentistes i, en especial, a l’expresident de la Generalitat Carles Puigdemont.

La llei d’amnistia es tornarà a votar demà dijous a la comissió de Justícia del Congrés després que la negativa de Junts la tombés fa un mes. El partit de Puigdemont demanava que no en quedessin fora de l’amnistia tots els casos de terrorisme i, en paral·lel, el Tribunal Suprem investiga diversos independentistes, entre ells Puigdemont, pel cas de Tsunami Democràtic.

(Visited 37 times, 1 visits today)

avui destaquem

Feu un comentari