Pere Aragonès es reuneix amb pagesos a Espluga de Francolí

Representants del sector de la Conca de Barberà traslladen al president les seves problemàtiques

El president Aragonès sortint de la reunió amb els pagesos a l'Espluga de Francolí

El president de la Generalitat, Pere Aragonès, s’ha reunit aquesta tarda durant prop d’una hora amb un grup de pagesos que li han demanat una reunió coincidint amb la seva visita oficial a l’Espluga de Francolí.

Els agricultors han demanat una trobada amb el president aquest matí, quan han sabut que seria al municipi, i Presidència hi ha accedit.

Una quinzena de tractors han anat fins a l’oficina de Turisme del municipi, on s’ha fet la trobada. Aragonès i els representants de la Plataforma Pagesa han compartit una xerrada cordial, segons fonts coneixedores, durant la qual el president ha explicat els acords recents i les últimes reunions, mentre que els pagesos han exposat les seves problemàtiques.

(Visited 79 times, 1 visits today)

avui destaquem

Feu un comentari